home   acupunctuur          
 
  Praktijk  

 

Rian Vosters

CV

 

Beroepsvereninging

NVA

Voor informatie over vergoedingen vanuit het aanvullende pakket, klik op het logo.
Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.

   

Praktijk voor Energetische Geneeswijzen

In mijn praktijk begeleid ik mensen op weg naar gezondheid.
Gezondheid betekent dat je fysieke lichaam zo optimaal mogelijk functioneert, dat je op een gezonde manier met emoties en je gevoelens in contact staat, dat je manier van denken helder, creatief en voedend is en dat je in verbinding staat met je eigen spiritualiteit; een inspiratiebron diep in jezelf.

Gezondheid is een proces dat voortdurend in beweging is, waarbij je telkens weer wordt uitgedaagd om je innerlijke balans te herstellen op fysiek en ook op energetisch niveau. Hierbij is het waardevol om goed naar je lichaam te luisteren. Zijn er fysieke of emotionele blokkades in je lichaam aanwezig, waarmee voedt jij je lichaam, wat doet bepaalde medicatie met je lichaam, wat voor effect heeft straling op je gezondheid, wat voor bijwerkingen kunnen vaccinaties die we onze kinderen al op jonge leeftijd geven veroorzaken, in hoeverre beinvloed je met je gedachten je gezondheid, ga je voortdurend mee in de snelheid en luidruchtigheid van de maatschappij of neem je af en toe even afstand en tijd voor wat stilte..

Zo zijn er in de huidige samenleving talloze factoren die onze gezondheid op een directe of indirecte manier beïnvloeden, uit balans kunnen brengen en onze gezondheid schaden. Ik kan je helpen om te kijken waar de balans is verstoord en hoe je weer terug kunt keren naar een betere lichamelijke en geestelijke gezondheid.

Om je op deze weg te ondersteunen maak ik gebruik van onderstaande methoden en middelen.

Acupunctuur

Acupunctuur is een onderdeel van de Traditionele Chinese Geneeskunde.
Deze geneeswijze heeft een duidelijk holistisch uitgangspunt, waarbij de mens als een eenheid van lichaam en geest wordt gezien. .................. lees verder

Fysiotherapie

Om te kunnen behandelen is het belangrijk om een goede diagnose te stellen. Bij klachten aan het bewegingsapparaat gaat altijd een fysiotherapeutisch onderzoek vooraf en wordt doorgaans behandeld met de dry-needling techniek. Dit is een acupunctuur techniek, die ook in de fysiotherapie gebruikt wordt.
Deze behandeling is over het algemeen zeer effectief bij pijnklachten en blokkades van het bewegingsapparaat. Indien nodig, krijg je aanvullend nog bewegingsadviezen, massage of diepe dwarse fricties van het aangedane gebied.

CEASE

De CEASE methode is een effectieve methode om oa. autisme te behandelen. Deze therapie maakt naast isotherapie, gebruik van inspiring homeopathy en voedingssupplementen. Omdat kinderen met autisme of andere gedragsproblemen vaak kampen met fysieke problemen zoals bv koolhydraatstofwisselings problemen of zelfs qua energie vaak uitgeput zijn, combineer ik de CEASE therapie steeds vaker met de haarmineralen test. De benodigde voedingssupplementen zijn dan optimaal aangepast aan het lichaam.....lees verder

Inspiring Homeopathy

Deze vorm van homeopathie werkt met 7 universele lagen, die elk werken op een bepaald thema. Deze manier van behandelen helpt je je in een spiraalbeweging naar je kern te brengen.Op de weg hier naartoe worden fundamentele blokkades opgeruimd zoals faalangst en onzekerheid, schuldgevoel, het conflict tussen goed en fout, gevoelens van boosheid, controle willen houden, angsten enz.............lees verder

Healing/massage

Soms ben je uit balans of heb je veel energie vanuit de omgeving of van andere mensen in je aura opgenomen. Of het kan zijn dat je hooggevoelig bent en weet niet goed hoe je hiermee om je kunt gaan. In zulke gevallen voel je dan vaak zwaarder dan nodig is. Ik werk in dit geval vaak met een healing, vaak in combinatie met acupunctuur of een massage om blokkades door te laten stromen, zodat je lichaam weer kan herstellen.

 
   
De enige reis die de moeite waard is voert naar jezelf, op zoek naar de oorspronkelijke stem van je hart.

Uit : 'De weg van het hart' door Susanne Tamaro

 

Nieuws

VERHUIZING PRAKTIJK !

Per 8 oktober 2018 naar

't Oude Klooster
Gezondheidscentrum
Burg. van Houdtplein 22K
5531 GN Bladel
Tel. 0497-388183
Email: rianvangompel@kpnmail.nl

 
Disclaimer